<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Які зміни чекають на українців у липні: всі нововведення  Бензин подорожчав, дизель та автогаз подешевшали: як змінилися ціни на АЗС за місяць  Синоптики шокували прогнозом погоди на липень: вся Україна – в зоні ризику  Начальник штабу "Азова" не задоволений відповіддю ДБР щодо генерала Содоля  Звільнення українських заручників з РФ може стати реальним: Лубінець зробив гучну заяву  Навіщо РФ інженерні війська КНДР на війні в Україні: експерт вразив відповіддювсі новини дня
Політика
Україна
05.05.2022 509

Зеленський не дуже вірить у домовленості з рф, доки їх не підпише сам путін

Президент України Володимир Зеленський не дуже вірить у домовленості з російською федерацією, доки володимир путін офіційно їх не підтвердить.

630_360_1650958415-730_05.05.22

Про це глава Української держави заявив під час виступу у відеоформаті на сесії Wall Street Journal CEO Council Summit, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наші групи спілкуються на рівні перемовників… Я можу сказати відверто, що не дуже вірю в такі домовленості. Вважаю, що важливо говорити, але поки президент російської федерації не поставить свій підпис або хоча б не скаже про щось офіційно, я не бачу ваги в таких домовленостях», - сказав глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 16 квітня заявив, що підсумковий документ про завершення розв’язаної росією війни проти України може складатися з двох частин – договору про гарантії безпеки для України і окремого двостороннього договору між Україною і рф.

Останні очні переговори між українською та російською делегаціями відбулися 29 березня у Стамбулі. Українська делегація виступила з низкою пропозицій щодо припинення війни, серед яких - підписання міжнародного договору про гарантії безпеки для України.

За словами радника керівника ОП Михайла Подоляка, договір із рф у разі підписання має містити логіку виходу з війни й червоні лінії для унеможливлення нових наступів росіян на територію України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський не дуже вірить у домовленості з рф, доки їх не підпише сам путін 5.00 5 1
Політика / Україна
05.05.2022 509
Еще материалы раздела «Україна»