НОВИНИ ДНЯ: Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастішевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.05.2022 679

Миколаївщина готується до відкриття курортного сезону - Кім

Миколаївщина готується до відкриття курортного сезону попри те, що є прифронтовою областю.

Про це в інтерв’ю Укрінформу сказав голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

«Зараз мій профільний заступник Микола Марінов збирає інформацію в туроператорів ринку. Ті бази відпочинку, які мають закриті території, де є басейни, можуть працювати. У тих місцях, де є вихід до моря, зараз опрацьовується питання з військовими, наскільки це можливо і безпечно», - сказав Кім.

За його словами, якщо пляжі і відкриються, то, швидше за все, там буде обмежена концентрація людей, всі ризики будуть враховані.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Оценка материала:

5.00 / 2
Миколаївщина готується до відкриття курортного сезону - Кім 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.05.2022 679
Еще материалы раздела «Суспільство»