<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.05.2022 682

Заморозки та штормовий вітер. Синоптикиня розповіла, на яку погоду очікувати 5 травня

Синоптикиня Наталка Діденко у новинах України попереджає про різке похолодання у кількох регіонах країни.

У четвер, 5 травня, в Україні очікують зниження температури, аж до нічних заморозків. Таку погоду прогнозують у північних, західних та центральних областях країни. Крім того, синоптикиня повідомляє про сильний вітер на території Херсонської, Запорізької, Донецької областей та Криму. Штормові пориви вітру можуть досягати 15-20 м/с. Пише НВ. 

Особливо прохолодна погода очікується вночі, рано вранці та ввечері. Вдень буде хмарно, без опадів. Незначні дощі можуть торкнутися Приазов'я, Криму та Карпат. Метеозалежним людям варто бути готовими до підвищення атмосферного тиску. Стовпчик термометра покаже +12…+16 °C у більшості регіонів, а у західних та південних областях +15…+19 °C.

У Києві 5 травня суха сонячна погода з температурою +13…+14 °C.

Оценка материала:

5.00 / 2
Заморозки та штормовий вітер. Синоптикиня розповіла, на яку погоду очікувати 5 травня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.05.2022 682
Еще материалы раздела «Суспільство»