<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.05.2022 659

Синоптики обіцяють хмарність та заморозки: прогноз погоди в Україні на 5-6 травня

Подекуди очікують на зниження температури на поверхні грунту до 0-5°С морозу.

У четвер та п'ятницю, 5-6 травня, у деяких регіонах України трохи посвіжішає, а у східних областях на поверхні ґрунту навіть будуть заморозки.

5 травня та післязавтра в країні буде мінливо хмарна погода. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

5-6 травня вночі у північних, більшості західних та центральних областей, 6 травня і у східних областях на поверхні ґрунту будуть заморозки 0-3° (І рівень небезпечності, жовтий).

5-6 травня в Тернопільській, Волинській, Хмельницькій, більшості районів Кіровоградської, Одеської, 6 травня і Житомирської, Київської та Миколаївської областей надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Погода у Києві

Увесь день у Києві був похмурим - хмари замість сонця з ранку до самого вечора. Але обійдеться без опадів.

Нагадаємо, раніше доктор географічних наук Світлана Бойченко зазначила, що цього року травнева погода буде теплішою, ніж торішня. У травні на українців чекають дощі, через що приходу раннього літа очікувати не варто, пише "УНІАН".

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптики обіцяють хмарність та заморозки: прогноз погоди в Україні на 5-6 травня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.05.2022 659
Еще материалы раздела «Суспільство»