НОВИНИ ДНЯ: Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потеплієвсі новини дня
Політика
Світ
05.05.2022 666

Лавров виступає проти уникання війни та допускає застосування ядерної зброї (аудіо)

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров називає окупацію України геополітичною метою РФ та не вважає війну причиною відмовлятися від її реалізації. Крім того, глава МЗС РФ не виключає застосування проти України тактичної ядерної зброї.

Lavr_05.05.22

На це вказують аудіо-записи розмов, зроблені під час неформального спілкування Сергія Лаврова з представниками дипломатичного корпусу країн СНД та передані редакції Guildhall українською розвідкою. 

«Україна – це досить відома історія, ще Бжезинський сказав, що Росія без України це так, а з Україною – це велика держава. Звичайно, ми не можемо допустити, щоб так відбувалось, щоб війни та бойові дії уникались ціною постійних геополітичних поступок», — заявив Лавров.

Аудіозапис доступний за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=ce861c8h3to&ab_channel=Guildhall

У відповідь на процитоване питання можливості застосування РФ ядерної зброї, міністр закордонних справ РФ не виключив застосування ядерної зброї надалі, підкресливши, що звичайним озброєнням Росія воює тільки на даному етапі.

“Ми ведемо нашу операцію традиційними методами. На цьому етапі традиційними методами. За правду матку», - саркастично заявив глава МЗС РФ.

Раніше Guildhall публікували запис іншої частини неформального спілкування Сергія Лаврова з представниками дипломатичного корпусу країн СНД, де глава МЗС РФ, який нещодавно зробив низку антисемітських заяв, відкрито захоплюється нацистською Німеччиною.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лавров виступає проти уникання війни та допускає застосування ядерної зброї (аудіо) 5.00 5 2
Політика / Світ
05.05.2022 666
Еще материалы раздела «Світ»