<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
05.05.2022 705

російський Сбербанк збирає дані про тих, хто переказує кошти для ЗСУ

У російському Сбербанку заявляють, що виявляють збирачів коштів для Збройних сил України.

630_360_1584019981-967_05.05.22

Про це повідомляє ТАСС, у розпорядженні якого є копія листа за підписом заступника голови Сбербанку Белли Златкіс у відповідь на запит першого заступника голови комітету держдуми Росії з освіти Яни Лантратової, передає Укрінформ.

У листі сказано, що Сбербанк направляє до Росфінмоніторингу виявлену інформацію про грошові перекази, "можливим призначенням яких є пожертвування для військових цілей".

Раніше Лантратова зверталася до директора ФСБ Олександра Бортнікова та голови правління ПАТ "Сбербанк россии" Германа Грефа з приводу перевірки інформації в соцмережах про збір київським блогером коштів для ЗСУ через банківську картку, емітовану Сбербанком россии.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста та села України, вбивають мирне населення.

Оценка материала:

5.00 / 2
російський Сбербанк збирає дані про тих, хто переказує кошти для ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Світ
05.05.2022 705
Еще материалы раздела «Світ»