<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Європа
06.05.2022 633

Лукашенко вважає, що війна Путіна в Україні пішла не за планом

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко сказав, що відчуває, мовляв, війна Росії проти України пішла не за планом.

За його словами в інтерв'ю Associated Press, "операція затягнулася". Пише ТСН. 

Він підкреслив, що нібито не настільки занурений у цю "проблему", щоб оцінити її перебіг.

"Я не думав, що така "операція" затягнеться таким чином. Але я не настільки занурений у цю проблему, щоб сказати за планом у них йде, у росіян, як вони кажуть, чи як я це відчуваю. Я ще раз наголошую, я це відчуваю так, що ця "операція" затягнулася", - заявив білоруський диктатор.

Нагадаємо, у Збройних силах Білорусі почалась раптова перевірка готовності сил реагування. Зокрема один ракетний дивізіон почав переміщуватися до району призначення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лукашенко вважає, що війна Путіна в Україні пішла не за планом 5.00 5 2
Політика / Європа
06.05.2022 633
Еще материалы раздела «Європа»