<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Росія
06.05.2022 861

"Хибна стабільність": російські пропагандисти чи не вперше не збрехали про те, чому курс рубля зростає

Російські пропагандисти чи не вперше не збрехали про те, чому в РФ зростає курс рубля.

Вони визнали, що така тенденція з курсом рубля означає хибну стабільність. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

Пропагандисти відзвітували, що фейковий курс зріс до 65 рублів за долар, проте одразу ж визнали, що це - хибна стабільність.

"Пропаганда рф одразу надає дві причини такої ситуації: обмеження імпорту до рф, оскільки західні країни не можуть відмовитися від російських енергоресурсів, тому в рф і далі надходить валюта, а от імпорт до рф скоротився. Саме тому долар накопичується, а курс падає".  Та жорсткий валютний контроль "виведення капіталу обмежене, платежі іноземним контрагентам у валюті обмежені, експортери вимушені продавати 80% валюти. Це дозволяє скоротити попит на валюту і знизити курс", - наголосили у РНБО.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Хибна стабільність": російські пропагандисти чи не вперше не збрехали про те, чому курс рубля зростає 5.00 5 2
Політика / Росія
06.05.2022 861
Еще материалы раздела «Росія»