<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо України  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травнявсі новини дня
Політика
Україна
06.05.2022 567

У північно-західній частині Чорного моря зберігається загроза висадки десанту рф

Противник продовжує тримати напругу в північно-західній частині Чорного моря.

630_360_1553531090-344_06.05.22

Як передає Укрінформ, про це Оперативне командування “Південь” повідомляє у Фейсбуці.

"Ворог продовжує тримати напругу в північно-західній частині Чорного моря: присутністю свого корабельного угруповання, загрозою висадки десанту, проведенням розвідки за допомогою БПЛА, в тому числі і ударного типу. Сили оборони виконують завдань за призначенням і ефективно протидіють ворогу. Звуки вибухів та пострілів, що чують мешканці прибережних районів, можуть бути відповідним супроводом цих заходів. Про результати цієї роботи ми оперативно інформуємо суспільство, а поки вона триває, просимо зберігати спокій і витримку", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, мешканців просять: не відвідувати пляжі та інші заборонені території, не виходити на воду із використанням маломірних та інших плавзасобів, не наражати себе на небезпеку, не заважати діям військових.

Як повідомлялося, захисники України з 24 лютого по 5 травня знищили близько 24 700 (+200) російських військових.

Оценка материала:

5.00 / 1
У північно-західній частині Чорного моря зберігається загроза висадки десанту рф 5.00 5 1
Політика / Україна
06.05.2022 567
Еще материалы раздела «Україна»