<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
06.05.2022 715

У Києві планують відновити плату за проїзд у громадському транспорті

Київська міська рада на засіданні планує прийняти рішення про відновлення оплати за проїзд у громадському транспорті.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

"Що стосується платного проїзду, ми його зробили безкоштовним на період практично евакуації і роботи міста в обмеженому режимі. Сьогодні йде мова, і це питання буде розглядатися на черговій сесії Київської міської ради, про те, що відновити сплату за проїзд у громадському транспорті, через те, що збільшується кількість цього громадського транспорту, люди виходять на роботу і вони також потребують заробітної платні і відповідно сам транспорт потребує розхідних матеріалів, у тому числі і пального, потрібно сплачувати за електрику", - розповів Поворозник.

За його словами, неможливо повністю відмовитися від планів щодо підвищення тарифів.

"Місто поки що не приймало рішення по підняттю тарифів. Я нагадаю, міським головою було прийнято рішення в кінці минулого року про те, що до кінця опалювального сезону ніяких рішень по підняття тарифів підніматися не буде. З початком війни ми не будемо повертатися до цього питання. Тарифи на проїзд залишаються старі, ті, які були", - сказав Поворозник.

Як повідомлялося, з першого дня повномасштабного воєнного вторгнення росії в Україну 24 лютого комунальний громадський транспорт почав працювати безоплатно.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві планують відновити плату за проїзд у громадському транспорті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
06.05.2022 715
Еще материалы раздела «Столиця»