<
НОВИНИ ДНЯ: Повістки поштою, відключення світла, вступна кампанія: що зміниться в липні  Відверто про війну, переговори з Путіним та перемогу: що говорив Зеленський в інтерв’ю The Philadelphia Inquirer  Зеленський анонсував переговори з партнерами щодо дозволу на удари по аеродромах РФ  Спека до +37. Синоптик дала прогроз погоди в Україні на 2 липня  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липнявсі новини дня
Політика
Україна
06.05.2022 728

Повторний наступ Росії на Київ. Павлюк оцінив, наскільки це можливо

Ймовірність повторного наступу російських військ на Київ завжди залишається. Влада не відкидає таких варіантів, а тому готується до різних дій ворога.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Київської ОВА Олександра Павлюка в інтерв'ю "Укрінформу".

"Ймовірність завжди лишається, тому що без захоплення столиці повної перемоги над Україною ніколи не буде. Тому, якщо у планах Росії залишається повне знищення України, а це було завжди, і доки існуватиме Росія, серце України - Київ - буде під прицілом. Ми такі варіанти не відкидаємо, прораховуємо і готуємося до різних можливих сценаріїв дій супротивника", - розповів він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Повторний наступ Росії на Київ. Павлюк оцінив, наскільки це можливо 5.00 5 2
Політика / Україна
06.05.2022 728
Еще материалы раздела «Україна»