<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
Політика
Україна
07.05.2022 617

Сили ООС за добу відбили вісім ворожих атак, знищили три танки та сім безпілотників

У зоні проведення операції Об’єднаних сил українські військові за добу відбили вісім атак російських загарбників.

630_360_1650743847-848_07.05.22

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба ООС у Фейсбуці.

“Упродовж поточної доби, 6 травня, військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил успішно відбили 8 атак ворога. Завдяки умілим діям та майстерності наші воїни завдали втрат російським окупантам”, - ідеться у повідомленні.

Повідомляється, що українські захисники знищили три танки, вісім артилерійських систем (із них чотири РСЗВ), сім одиниць бойової броньованої техніки, три одиниці спеціальної інженерної техніки та один автомобіль ворога.

Окрім того, підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили сім безпілотних літальних апаратів типу “Орлан-10”.

З 24 лютого в Україні триває розв'язана росією, нічим не спровокована війна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сили ООС за добу відбили вісім ворожих атак, знищили три танки та сім безпілотників 5.00 5 1
Політика / Україна
07.05.2022 617
Еще материалы раздела «Україна»