<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Сигарети дорожчатимуть швидше: комітет Ради підтримав підвищення акцизу  Беремо кефір та будь-яке варення: швидкий та смачний рецепт пирога "Гість на порозі"  Літо почнеться спекою  Американські пілоти готові керувати F-16 в Україні  Зодіакальний гороскоп на червень 2024 року для всіх 12 знаків  Що принесе літо. Прогноз погоди на вихідні 1−2 червнявсі новини дня
Політика
Україна
07.05.2022 1066

ОП: найзапекліші бої точаться на трьох напрямках

Російські війська зосереджують найбільші бойові зусилля в напрямку від Ізюма Харківської області на Слов’янськ – Краматорськ Донецької області.

630_360_1648446360-268_07.05.22

Про це радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович повідомив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

За його словами, найбільш запеклі бої тривають на трьох основних напрямках.

Перший – схід України, де ворог намагається оточити Рубіжне, Попасну, Сєвєродонецьк (Луганська область), а також діє в напрямку від Ізюма та Барвінкового (Харківська область) на Слов’янськ – Краматорськ (Донецька область). При цьому в районі Авдіївки на Донеччині російські війська намагаються пробити стару лінію розмежування та оточити українських захисників.

Другий напрямок, за даними радника керівника ОП, – з Гуляйполя на Запоріжжя. Третій – від Херсона правобережжям Дніпра на Кривий Ріг.

«Найбільші зусилля противник зосереджує на напрямку від Ізюма на Слов’янськ – Краматорськ і в районі Попасної, Сєвєродонецька на Луганщині», - уточнив Арестович.

Водночас він запевнив, що противнику не вдається просуватися, оскільки українські війська проводять успішну оборонну операцію.

Як повідомляв Укрінформ, від 24 лютого в Україні триває повномасштабна російсько-українська війна.

За даними Генштабу ЗСУ, захисники України з 24 лютого по 5 травня знищили близько 24 900 російських військових.

Оценка материала:

5.00 / 1
ОП: найзапекліші бої точаться на трьох напрямках 5.00 5 1
Політика / Україна
07.05.2022 1066
Еще материалы раздела «Україна»