<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
07.05.2022 529

У Києві 8-9 травня посилять патрулювання міста

Військове командування поки не планує запроваджувати комендантську годину в Києві та області 8-9 травня, натомість - посилять патрулювання міста.

630_360_1646379084-535_07.05.22

Як передає Укрінформ, про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив у Телеграмі.

За його словами, столиця у ці дні жодних заходів проводити теж не планує.

Як пояснив Кличко, "під час воєнного стану масові заходи заборонені".

"Якщо хтось захоче піти покласти квіти, він може це зробити в приватному порядку", - додав мер.

Також, повідомив Кличко, у ці дні буде посилене патрулювання в місті, охорона громадського порядку.

Мер звернувся до киян: "Сьогодні не час для масових гулянь чи відпочинку на природі великими компаніями. Будьте уважними і дотримуйтеся правил безпеки воєнного часу".

Кличко також нагадав, що відвідувати ліси та лісопаркові зони в столиці та передмісті заборонено, у багатьох із них досі працюють піротехніки.

Також він попросив не нехтувати сигналами повітряної тривоги і одразу слідувати в укриття, адже найближчими днями високою є вірогідність ракетних обстрілів у всіх регіонах України.

Як повідомляв Укрінформ, Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України закликав напередодні та під час 8-9 травня бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги. Оскільки російські війська не можуть похвалитися вагомими здобутками на фронті до Дня перемоги, підвищується ризик масованих обстрілів українських міст у ці дні, зазначають у ЦПД.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві 8-9 травня посилять патрулювання міста 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
07.05.2022 529
Еще материалы раздела «Столиця»