<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росієювсі новини дня
Політика
Світ
07.05.2022 2356

Знамениту флісову кофту Зеленського більше ніж за три мільйони гривень продали на аукціоні

Флісову кофту кольору хакі, яку постійно носив президент України Володимир Зеленський, продали на аукціоні у Великій Британії.

На благодійному заході Christie's, який відбувався у Лондоні, виступив прем'єр-міністр Сполученого Королівства Борис Джонсон. Перед початком аукціону він закликав присутніх не жаліти коштів, адже вартість цієї речі набагато більша від стартової ціни – 50 тисяч фунтів стерлінгів. Пише ТСН. 

Джонсон назвав Зеленського "одним із найдивовижніших лідерів сучасності".

"Те, що пан Зеленський став президентом України, є катастрофою для президента Росії Володимира Путіна, але благом для України та світу, сказав прем'єр Британії, пише The Telegraph.

Також на заході відеозв'язком виступив і Володимир Зеленський. Президент України похвалив Великобританію та висловив захоплення "хоробрим Борисом", який у квітні приїздив до Києва.

Врешті, флісова кофта Зеленського була продана за 90 тисяч фунтів стерлінгів, що становить близько трьох мільйонів 363 тисяч 792 грн.

Окрім кофти президента на аукціоні були представлені й інші предмети, пов'язані з Україною. Приміром, на аукціоні можна було придбати глечик у вигляді півня, який Джонсону подарували під час прогулянки з українським президентом Києвом.

Оценка материала:

5.00 / 4
Знамениту флісову кофту Зеленського більше ніж за три мільйони гривень продали на аукціоні 5.00 5 4
Політика / Світ
07.05.2022 2356
Еще материалы раздела «Світ»