<
НОВИНИ ДНЯ: Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідженнявсі новини дня
Політика
Світ
07.05.2022 734

Абрамович продав "Челсі" за 5,2 млрд доларів, - ЗМІ

Американський Консорціум Boehly підписав з Романом Абрамовичем угоду про покупку футбольного клубу "Челсі". За повідомленнями британських ЗМІ, сума угоди становить 5,24 млрд доларів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Telegraph.

Перед тим, як американський Консорціум бізнесменів Тодда Болі, Хансйорга Вісса і Марка Уолтера стане повноправним власником лондонського футбольного клубу, угоду повинні схвалити уряд Великобританії та англійська Прем'єр-Ліга. Роман Абрамович володів "Челсі" 19 років. Російський мільярдер придбав футбольний клуб у 2003 році у Кена Бейтса за 173 млн доларів.

Нагадаємо, після вторгнення Росії в Україну британський уряд ввів санкції проти Абрамовича, заморозило його активи і кошти, в тому числі під санкції потрапив "Челсі", на який накладено низку обмежень.

Пізніше Абрамович обіцяв, що всі гроші від продажу "Челсі" передасть до благодійного фонду, який займається підтримкою України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Абрамович продав "Челсі" за 5,2 млрд доларів, - ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Світ
07.05.2022 734
Еще материалы раздела «Світ»