<
НОВИНИ ДНЯ: Частину України накриє спека до +38 градусів: погода на 4 липня  Українських жінок не випускатимуть за кордон?: кому треба піти до ТЦК та який штраф загрожує за неявку  Українські військові можуть замовити квитки на потяг, навіть коли їх розкупили: як це працює  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Лукашенко заявив про "високу боєготовність" військ Білорусі та РФ через "активізацію" ЗСУ  Проросійський Орбан у Києві: шантаж, нова угода з Угорщиною та пропозиція капітулювати перед Путіним  "Укрзалізниця" оновить правила перевезення тварин: що відомовсі новини дня
Політика
Україна
08.05.2022 587

Окупанти вбили трьох військових з "Азовсталі" під час евакуації цивільних

Російські окупанти вбили трьох захисників Маріуполя під час евакуації цивільних з "Азовсталі". Ще шестеро отримали поранення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал журналіста Андрія Цаплієнка.

"За час евакуації загинули троє "азовців". Один в підбитій машині. Ще двоє від ударів російських БПЛА. Шестеро поранених. Будуть страшенно мучитись, бо ліків у бункері вже немає. Українські військові організовували та прикривали евакуацію на місці", - пише Цаплієнко.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що, за словами віце-прем’єр-міністра - міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук, з "Азовсталі" евакуювали усіх жінок, дітей та людей похилого віку.

Також, вчора, 6 квітня, окупанти вкотре порушили режим припинення вогню під час евакуації з комбінату. Загарбники обстріляли автомобіль, який їхав за цивільними.

Варто відзначити, що сторони домовились про режим припинення вогню на "Азовсталі" з 5 по 7 травня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Окупанти вбили трьох військових з "Азовсталі" під час евакуації цивільних 5.00 5 2
Політика / Україна
08.05.2022 587
Еще материалы раздела «Україна»