<
НОВИНИ ДНЯ: Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.05.2022 1188

Тепло, місцями дощ та грози: прогноз погоди в Україні на неділю, 8 травня

У неділю, 8 травня, в Україні переважитиме тепла погода, у деяких регіонах ітиме короткочасний дощ та можливі грози.

В країні буде мінливо хмарна погода.

Про це повідомляє Укргідрометцентр. Пише ТСН. 

Так, за прогнозами синоптиків, 8 травня у західних та північних областях місцями ітиме невеликий короткочасний дощ, гроза, на решті території без опадів. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-11°, у східній та південно-східній частині 1-6° тепла, вдень 18-23° тепла.

8 травня у північних, центральних, Волинській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Харківській, Одеській та Миколаївській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У Києві 8 травня місцями також очікується невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 9-11°, вдень 20-22°. 8 травня у столиці та області буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, раніше доктор географічних наук Світлана Бойченко зазначила, що цього року травнева погода буде теплішою, ніж торішня. У травні на українців чекають дощі, через що приходу раннього літа очікувати не варто, пише "УНІАН".

Оценка материала:

5.00 / 1
Тепло, місцями дощ та грози: прогноз погоди в Україні на неділю, 8 травня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.05.2022 1188
Еще материалы раздела «Суспільство»