<
НОВИНИ ДНЯ: Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєнні  Які обмеження для чоловіків за кордоном в новому законі про мобілізацію: перелік  Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні рокивсі новини дня
Політика
Світ
08.05.2022 1235

"Путін заслуговує суду": актриса і дочка відомого "рашиста" засудила війну в Україні

Російська актриса Марія Машкова-дочка затятого "путініста" Володимира Машкова, але вона зовсім не підтримує позицію батька та інших родичів. Також вона вважає, що президент РФ Володимир Путін гідний Гаазького трибуналу.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Юрію Дудю, якого в РФ визнали іноземним агентом. Пише rbc.ua.

Відносини з родичами

Відзначимо, що сама Марія живе в США.

Вона також зізналася, що заблокувала рідного дядька в телефоні через його позицію щодо України:

"У моєї бабусі троє дітей. Дядько Валера, прекрасний заслужений льотчик, її старший син, знаходиться в Новосибірську. Вважає мене зрадником. Багато всякої гидоти мені написав. Мені довелося заблокувати його. Я його попередила, що якщо він продовжить гидоту говорити... Так, мені довелося заблокувати рідного дядька", - зізналася Машкова.

За її словами те, що робить її батько Володимир Машков - це підлість.

Нагадаємо, що Володимир Машков, є затятим путіністом і брав участь у концерті в Лужниках. Там 18 березня проходив мітинг-концерт, присвячений восьмій річниці анексії Криму і Севастополя.

За словами Машкової, вона обожнює Київ, вона прожила там деякий час, коли у неї були зйомки.

Володимир Путін гідний трибуналу

Машкова вважає, що Путіна повинен судити Гаазький трибунал.

"Я вважаю так, абсолютно, він заслуговує суду. Справедливого і відкритого, де ми побачимо всі докази", - прокоментувала Машкова.

Оценка материала:

5.00 / 4
"Путін заслуговує суду": актриса і дочка відомого "рашиста" засудила війну в Україні 5.00 5 4
Політика / Світ
08.05.2022 1235
Еще материалы раздела «Світ»