<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
09.05.2022 470

Кулеба анонсував жорсткі санкції проти РФ після розмови з Блінкеном

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба провів телефонну бесіду щодо протистояння агресії Росії з державним секретарем Сполучених Штатів Ентоні Блінкеном.

_blinken_twitter_com_dmytrokuleba_1_650x410_08.05.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний Twitter дипломата.

Очільник МЗС вирішив звірити годинники з керівником американського Держдепу. Окрім координації кроків у питанні санкцій, сторони обговорили й проблеми українського експорту.

"Нові жорсткі санкції США проти РФ на підході. Обговорили шляхи розблокування українського експорту продовольства і забезпечення глобальної продовольчої безпеки", – написав Кулеба.

До слова, перша леді США відвідала Ужгород у рамках турне Центральною і Східною Європою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кулеба анонсував жорсткі санкції проти РФ після розмови з Блінкеном 5.00 5 2
Політика / Україна
09.05.2022 470
Еще материалы раздела «Україна»