НОВИНИ ДНЯ: Нове опитування показало несподівану позицію США щодо війни  У Міноборони РФ "знайшли" цинічну причину нічної атаки на Україну  Путін ризикує серйозно зіпсувати відносини з Трампом, - The Independent  Усе пробачать? У МКС заявили, що буде з ордером на арешт Путіна в разі перемир'я  Команда Трампа між Маямі і Москвою. Головне про мирні переговори за тиждень  Без грошей ЄС економічний колапс України є питанням кількох місяців — The Telegraph  Найбільше падіння за п'ять років: інвестиції в економіку Росії обвалилисявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.05.2022 6060

Кулінар розкрила секрет ідеального маринаду для шашлику: як не зіпсувати м'ясо

Ідеальний шашлик зі свинини може вийти при дотриманні ряду правил. І тут грають роль, як вибір м'яса, так і вибір маринаду, а також часу на просочення шматочків майбутнього шашлику.

Рецептом поділилася український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

В основі такого м'яса - цибуля, томатний сік, рослинна олія, а також спеції.

На 1 кг свинини (свинячого ошийка):

  • Цибуля-2 шт. (250 г)
  • Сіль - 1 ч. л. без гірки (за смаком)
  • Рослинна олія - 1 ст. л.
  • Мелений перець - 0,5 ч. л.
  • Томатний сік - 200 мл

Покрокове приготування

Цибулю наріжте тонкими півкільцями, додайте сіль і добре перемніть, щоб цибуля випустила максимальну кількість соку.

Додайте перець, рослинну олію, томатний сік. Перемішайте.

Залиште м'ясо маринуватися на 12-24 години в холодильнику. Чим більше воно маринується, тим більш насичений смак виходить.

Перед смаженням кулінар рекомендує дати м'ясу прогрітися до кімнатної температури, так воно швидше просмажиться.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кулінар розкрила секрет ідеального маринаду для шашлику: як не зіпсувати м'ясо 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.05.2022 6060
Еще материалы раздела «Суспільство»