<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.05.2022 5947

Кулінар розкрила секрет ідеального маринаду для шашлику: як не зіпсувати м'ясо

Ідеальний шашлик зі свинини може вийти при дотриманні ряду правил. І тут грають роль, як вибір м'яса, так і вибір маринаду, а також часу на просочення шматочків майбутнього шашлику.

Рецептом поділилася український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

В основі такого м'яса - цибуля, томатний сік, рослинна олія, а також спеції.

На 1 кг свинини (свинячого ошийка):

  • Цибуля-2 шт. (250 г)
  • Сіль - 1 ч. л. без гірки (за смаком)
  • Рослинна олія - 1 ст. л.
  • Мелений перець - 0,5 ч. л.
  • Томатний сік - 200 мл

Покрокове приготування

Цибулю наріжте тонкими півкільцями, додайте сіль і добре перемніть, щоб цибуля випустила максимальну кількість соку.

Додайте перець, рослинну олію, томатний сік. Перемішайте.

Залиште м'ясо маринуватися на 12-24 години в холодильнику. Чим більше воно маринується, тим більш насичений смак виходить.

Перед смаженням кулінар рекомендує дати м'ясу прогрітися до кімнатної температури, так воно швидше просмажиться.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кулінар розкрила секрет ідеального маринаду для шашлику: як не зіпсувати м'ясо 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.05.2022 5947
Еще материалы раздела «Суспільство»