<
НОВИНИ ДНЯ: Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібновсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.05.2022 785

В Україну йде хвиля літнього тепла: карта погоди

На наступному тижні в Україну прийде практично літня спека - температура повітря коливатиметься від 17 до 28 градусів залежно від регіону.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на дані радару ventusky.com.

Так, суттєве потепління в Україні варто очікувати вже у четвер, 12 травня. На заході та півночі країни стовпчики термометрів покажуть 23-26 градусів тепла. Трохи прохолодніше буде у Закарпатській області – там температура повітря становитиме 14-17 градусів. У центрі та на півдні України також буде тепло - 23-24 градуси, проте трохи холодніше біля моря в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. У східних регіонах потеплішає до 20 градусів.

У п'ятницю, 13 травня, в Україні буде трохи прохолодніше, але все одно тепло. На півночі країни стовпчики термометрів опустяться до 18-20 градусів. На заході покажуть 20-23 градуси. У центрі та на півдні найтепліше - близько 24 градусів. На сході температура повітря коливатиметься від 19 до 23 градусів.

У суботу, 14 травня, ситуація дещо зміниться. Тепло збережеться у центрально-південному регіоні, а саме у Кіровоградській, Миколаївській, Дніпропетровській та Одеській областях – тут термометри покажуть до 28 градусів. На сході країни також буде тепло – до 24 градусів. В інших областях похолодає: на заході та півночі країни – до 15 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде хвиля літнього тепла: карта погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.05.2022 785
Еще материалы раздела «Суспільство»