<
НОВИНИ ДНЯ: Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Світ
09.05.2022 467

Компанія-виробник Javelin подвоїть виробництво

Американський виробник Lockheed Martin має намір суттєво наростити виробництво протитанкових систем Javelin та іншого сучасного озброєння.

Про це в інтерв’ю телеканалу CBS розповів директор Lockheed Martin Джеймс Тайклет, пише Reuters.

«Тайклет заявив, що мета - збільшити виробництво систем до 4000 на рік з нинішніх 2100. За його словами, на таке нарощування може знадобитися до кількох років», - йдеться у матеріалі.

Директор Lockheed Martin заявив, що очікує зростання попиту на сучасні збройні системи через загрози від росії та Китаю, тож корпорація «може негайно розпочати нарощувати виробництво».

«Ми плануємо на дальню перспективу і не лише стосовно Javelin», - сказав Тайклет.

Оценка материала:

5.00 / 2
Компанія-виробник Javelin подвоїть виробництво 5.00 5 2
Політика / Світ
09.05.2022 467
Еще материалы раздела «Світ»