<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачно  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  Не тільки бойові. У Міноборони назвали вакансії в армії, на які найбільше потрібні люди  Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу – WSJвсі новини дня
Політика
Україна
09.05.2022 1745

На період воєнного стану для чоловіків призовного віку не відкриватимуть кордон

Уряд не планує на період воєнного стану відкривати чоловікам призовного віку кордон.

Про це в інтерв’ю для РБК-Україна розповів прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Під час воєнного стану це не планується. Тут насправді військові приймають рішення, але я вважаю, що поки йде війна, всі чоловіки мають бути в Україні», - наголосив очільник уряду.

За його словами, країну вже покинули близько 5 мільйонів осіб. Втім, кількість українців, які щоденно повертаються, більша, аніж тих, то бажає виїхати з України.

«Ми це відчуваємо по наповненості міст, по відновленню роботи. Якщо було зупинено 32% бізнесу, то зараз лише 17%. Тобто ми розуміємо, що бізнес повертається до роботи, люди повертаються», - підкреслив Шмигаль.

Оценка материала:

5.00 / 1
На період воєнного стану для чоловіків призовного віку не відкриватимуть кордон 5.00 5 1
Політика / Україна
09.05.2022 1745
Еще материалы раздела «Україна»