<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Політика
Росія
09.05.2022 892

Путін згадав про "спецоперацію" в Україні на параді в Москві

У Москві в ці хвилини проходить парад Перемоги. У своїй промові керівник Кремля Володимир Путін згадав "спецоперацію" в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на трансляцію параду в Москві.

"У ці дні ви боретеся за наших людей на Донбасі, за безпеку нашої батьківщини Росії. Росія дала попереджувальну відсіч агресії, це було вимушене, своєчасне і єдино правильне рішення. Сьогодні ополченці Донбасу разом з армією Росії борються на своїй землі", - заявив Путін.

Він також звернувся до військовослужбовців РФ.

"Звертаюся до військовослужбовців РФ і ополченців Донбасу, ви боретеся за батьківщину, за її майбутнє, щоб у світі не було місця катам і карателям", - заявив російський диктатор.

Нагадаємо, раніше директор ЦРУ Вільям Бернс заявив, що Путін готовий до подвоєння ставок у війні проти України, оскільки не вірить в поразку своєї армії.

А держсекретар США Ентоні Блінкен зазначив, що Путін намагається спотворити історію, щоб виправдати війну проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін згадав про "спецоперацію" в Україні на параді в Москві 5.00 5 2
Політика / Росія
09.05.2022 892
Еще материалы раздела «Росія»