НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Політика
Україна
09.05.2022 810

В Росії парад, який влаштував Путін, називають "ганебним" - перехоплення СБУ

В Росії настрої серед громадян 9 травня якісь “несвяткові”.

Парад, який там влаштував Путін, називають “ганебним”, бо перспектив жодних немає.

Про це свідчить одна із розмов, яку перехопили та оприлюднили СБУ. Пише ТСН. 

“Не знаю, до чого цей парад? На**ін він потрібен? Ганебно це все. У всіх настрою немає. Дебілізм повний. Усі пониклі ходять, сумні. Більша частина людей. Вони розуміють, що і з роботою туго зараз настало, із цими санкціями. Короче, хе**я сама”, - сказала громадянка РФ в телефонній розмові.

Ця ж жінка, яка є “споживачем” російської пропаганди, вважає, що все це в Росії відбувається через українців і що тепер “їх потрібно знищувати”.

“Смажите шашлики, так? Робіть із “хохляцьких” цих шашликів. Бийте цих гадів. Після всього, що вони роблять”, - сказала жінка своєму сину-окупанту.

Нагадаємо, що у Маріуполі "актори" з Росії розтягнули 300 метрів “георгієвської стрічки” та закликали місцевих на польову кухню.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Росії парад, який влаштував Путін, називають "ганебним" - перехоплення СБУ 5.00 5 1
Політика / Україна
09.05.2022 810
Еще материалы раздела «Україна»