<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
Політика
Світ
09.05.2022 587

Виробник Javelin планує вдвічі більше випускати ракет через збільшення попиту

Виробник зброї Lockheed Martin, який виготовляє протитанкові комплекси Javelin, може майже вдвічі збільшити випуск ракет через збільшення попиту.

_popularmechanics_com_3_650x410_09.05.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву гендиректора компанії Джеймса Тайклета в інтерв'ю CBS News.

Він зазначив, що попит на зброю значно зріс після війни в Україні. Крім того, через загрози з боку Росії і Китаю попит на продукцію Lockheed Martin буде зберігатися і далі.

Планується збільшити обсяг виробництва протитанкових ракет Javelin з 2100 до 4000 на рік.

Нагадаємо, президент США Джо Байден минулого тижня відвідав підприємство Lockheed в Алабамі, де виробляється зброя. За даними Пентагону, на цей час Сполучені Штати відправили в Україну понад 5500 систем Javelin.

Ми також писали про те, що Пентагон закупить дрони-камікадзе Switchblade для України на майже 18 млн доларів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Виробник Javelin планує вдвічі більше випускати ракет через збільшення попиту 5.00 5 2
Політика / Світ
09.05.2022 587
Еще материалы раздела «Світ»