<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Політика
Росія
09.05.2022 708

Побоялися українських ПЗРК. З'явилася нова версія скасування авіапараду у Росії

Авіапарад на 9 травня у Москві міг бути скасований через страх знищення російських літаків українськими переносними зенітно-ракетними комплексами. Погана погода, на яку довелося списати Кремлю скасування польотів, лише відмовка.

imgonline_com_ua_resize_snzcya6wmkcih_650x410_09.05.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр протидії дезінформації.

"За версією російських опозиціонерів, справді польоти скасували, оскільки російські літаки в деяких містах можуть зустріти на заваді українські переносні зенітно-ракетні комплекси", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, раніше причиною скасування авіашоу в Москві та інших містах Росії називалася поломка напередодні параду літака президента Росії Володимира Путіна Іл-80 (Maxdome), більш відомого як літак "Судного дня".

Президент Росії Володимир Путін на параді в Москві заявив, що на Донбасі російські війська та бойовики "борються за батьківщину".

Оценка материала:

5.00 / 1
Побоялися українських ПЗРК. З'явилася нова версія скасування авіапараду у Росії 5.00 5 1
Політика / Росія
09.05.2022 708
Еще материалы раздела «Росія»