<
НОВИНИ ДНЯ: Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°всі новини дня
Політика
Україна
10.05.2022 516

В акваторії Чорного та Азовського морів кораблі РФ ведуть розвідку, - Генштаб

В акваторіях Чорного та Азовського морів кораблі чорноморського флоту Росії виконують завдання з ізоляції району бойових дій та ведення розвідки. Генштаб попереджає про високий ризик обстрілів.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Генштаб ЗСУ.

"Практично уздовж усієї лінії зіткнення противник продовжує застосовувати усі наявні засоби артилерії та авіацію для обстрілів позицій наших військ. Руйнує цивільну та військову інфраструктури. В місті Маріуполь, незважаючи на оголошений “режим тиші”, відновив обстріли та штурмові дії заводу “Азовсталь”, - йдеться в повідомленні Генштабу.

Нагадаємо, на фоні параду до 9 травня, який окупанти організували в Маріуполі, навколо "Азовсталі" продовжують точиться бої. Наразі російські військові намагаються перекрити всі шляхи відходу українським військовим.

Оценка материала:

5.00 / 2
В акваторії Чорного та Азовського морів кораблі РФ ведуть розвідку, - Генштаб 5.00 5 2
Політика / Україна
10.05.2022 516
Еще материалы раздела «Україна»