<
НОВИНИ ДНЯ: Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паскивсі новини дня
Політика
Росія
10.05.2022 1158

З опухлим обличчям та ковдрою на колінах: Путін на параді перемоги мав нездоровий вигляд

Останнім часом з'являється все більше чуток про хворобу кремлівського диктатора.

69-річний Путін на параді Перемоги був досить безпорадний. Пише ТСН. 

По-перше, кидалася у вічі хвороблива одутлість обличчя. Можливо, набряк пов'язаний зі зловживанням уколами краси та філерами, але це мало дуже нездоровий вигляд.

Крім того, увагу привернула важка хода Путіна. Створювалося відчуття, що він намагається приховати кульгавість. Або йому складно пересуватися.

Під час самого параду його бачили з теплою ковдрою на колінах. Навколо 69-річного диктатора сиділи люди значно старші за нього, і практично ніхто з них у ковдру не кутався.

Будь-яким з найчастіше озвучуваних діагнозів Путіна може пояснити таку дивну поведінку людини, яка завжди намагалася демонструвати своє фізичне здоров'я.

Анонімні джерела стверджують, що у диктатора розвивається хвороба Паркінсона, початкова стадія деменції, шизоїдний розлад та онкологія.

Оценка материала:

5.00 / 2
З опухлим обличчям та ковдрою на колінах: Путін на параді перемоги мав нездоровий вигляд 5.00 5 2
Політика / Росія
10.05.2022 1158
Еще материалы раздела «Росія»