<
НОВИНИ ДНЯ: Байден назвав небезпеку, яку несе обрання Трампа президентом  Рецепт котлет із замороженого курячого філе та сиру  В Україну мчить 30-градусна спека, - прогноз  В Україні значно зміняться ціни на цигарки: скільки коштуватиме пачка  Хто стане президентом РФ після Путіна – російський опозиціонер назвав прізвище  На 18 червня опадів майже не прогнозують, вдень до +30°  Не тільки високі поверхи. Яке житло перестали купувати українці під час війнивсі новини дня
Політика
Україна
11.05.2022 756

Розвідка опублікувала новий список імен російських пілотів, які бомбили Україну

Українські розвідники дізналися імена російських пілотів, що виконували бомбардування території України. В списку - 97 злочинців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Головного управління розвідки.

"Воєнною розвідкою України, зокрема встановлено особи воєнних злочинців - військовослужбовців 277 бомбардувального авіаційного полку 303 змішаної авіаційної дивізії 11 армії ВПС і ППО (військова частина № 77983), що дислокується на аеродромі "Хурба" Хабаровського краю", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають розвідники, більшість з них залучалася до завдання ракетно-бомбових ударів по території України з аеродромів на території Білорусі - "Ліда" та "Барановичі", а також аеродромів у РФ - "Борісоглєбск" та "Маріновка".

Список командного та льотного складу 277 бомбардувального авіаційного полку складається з 97 прізвищ.

Як повідомлялося, раніше українські розвідники опублікували імена 416 російських військових з 566 окремого військово-транспортного авіаційного полку (військова частина №41495) села Сеща Брянської області. Вони також брали участь у обстрілах міст в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Розвідка опублікувала новий список імен російських пілотів, які бомбили Україну 5.00 5 1
Політика / Україна
11.05.2022 756
Еще материалы раздела «Україна»