<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППОвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
11.05.2022 636

Коли у школах Київської області закінчиться навчальний рік: названо дату

В Київській області цьогоріч навчальний рік у школах завершується у різний термін. Навчання завершиться з 27 травня по 17 липня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Київської ОВА.

"Усі 602 заклади загальної середньої освіти області завершать навчання в період з 27 травня по 17 липня", - йдеться в повідомленні.

За даними ОВА, випускників 4, 9 та 11 класів звільнено від державної підсумкової атестації.

Абітурієнти для вступу у заклади вищої освіти замість ЗНО складатимуть Національний мультипредметний тест, який проходитиме у формі комп'ютерного тестування.

"Тестування триватиме 120 хвилин і включатиме завдання з української мови, історії України та математики, що відповідають шкільній програмі з цих предметів" - пояснили в прес-службі.

Тестування буде проводитись з 1 по 15 липня, пункти проведення тестування буде створено на базі закладів освіти.

Як повідомлялося, внаслідок щоденних бомбардувань та обстрілів збройними силами РФ українських міст та сіл пошкоджено на 10 травня 1657 закладів освіти. При цьому 139 з них зруйновано повністю.

Оценка материала:

5.00 / 1
Коли у школах Київської області закінчиться навчальний рік: названо дату 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
11.05.2022 636
Еще материалы раздела «Столиця»