<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призовуть  Синоптики попереджають про заморозки  Газові війни. Як РФ виманила в України кораблі, літаки та ракети і звідки космічні "борги"  У Міноборони назвали шість видів доплат для українських військових  Дощі минуть, але прохолода лишиться: якою буде погода в Україні 8 травня  РФ припинила використовувати Кримський міст для постачання зброї на фронт, - The Independent  Сі Цзіньпін повідомив, за якої умови підтримає мирну конференцію щодо Українивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
12.05.2022 474

The Washington Post відкрила бюро у Києві

Американська газета The Washington Post, яка належить мільярдеру Джеффу Безосу, відкрила бюро в українській столиці.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі газети.

«Багато місяців газета The Washington Post виділяла значні ресурси для висвітлення зростаючої напруженості на кордоні росії з Україною і зрештою - подальшого російського вторгнення. Створення бюро (в Києві – ред.) дозволить нам вести інтенсивне інформування безпосередньо з місць подій і гарантувати, що ми надалі забезпечуватимемо авторитетну журналістику, на яку розраховують читачі по всьому світу», – сказав редактор газети із закордонних справ Дуглас Джель.

Бюро очолюватиме колишня кореспондентка московського офісу газети Ізабель Хуршудян. Головний кореспондент українського бюро - Макс Берак, колишній голова бюро Найробі, працює в Україні вже два місяці. Вони керуватимуть командою, що складається з українського репортера Девіда Штерна, а також кореспондентів, фотографів і відеожурналістів, що приїздитимуть на ротації.

Як повідомлялося, із серпня 2013 року газета The Washington Post належить мільярдеру Джеффу Безосу.

24 лютого російські війська за наказом президента рф розпочали повномасштабне вторгнення в Україну.

Оценка материала:

5.00 / 2
The Washington Post відкрила бюро у Києві 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
12.05.2022 474
Еще материалы раздела «Столиця»