НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
Бізнес
Економіка
12.05.2022 984

Siemens йде з Росії у відповідь на вторгнення в Україну

Німецький конгломерат Siemens залишає російський ринок через війну в Україні. Компанія почала процедуру припинення всієї виробничої діяльності.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву компанії.

"Ми приєднуємося до міжнародної спільноти в засудженні війни в Україні", - йдеться в повідомленні.

У компанії нагадали, що Siemens була однією з перших компаній, що призупинили всі нові операції і міжнародні поставки в Росію "на час оцінки ситуації для забезпечення безпеки 3000 своїх співробітників в країні".

Нагадаємо, після російського вторгнення в Україну найбільші світові компанії засудили агресію і вирішили покинути російський ринок.

Водночас наприкінці березня компанія з виробництва медичного обладнання Siemens Healthineers AG продовжувала свою роботу на території Росії. Глава компанії Бернд Монтаг заявив, що діяльність не припиняється, незважаючи на вторгнення Росії в Україну.

Siemens AG - німецький конгломерат, що працює в галузі електротехніки, електроніки, енергетичного обладнання, транспорту, медичного обладнання та світлотехніки, а також спеціалізованих послуг в різних областях промисловості, транспорту та зв'язку. Оборот компанії в 2020 році - 57 млрд євро.

Оценка материала:

5.00 / 3
Siemens йде з Росії у відповідь на вторгнення в Україну 5.00 5 3
Бізнес / Економіка
12.05.2022 984
Еще материалы раздела «Економіка»