НОВИНИ ДНЯ: В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУ  Я б не недооцінював ворога, проте ми їх обіграли по всіх ключових напрямках – Малюквсі новини дня
Політика
Росія
12.05.2022 820

російські пропагандисти втрачають аудиторію – Центр стратегічних комунікацій

Кремлівська пропаганда втрачає аудиторію, ніхто у світі вже не хоче поширювати російську брехню, навіть за великі гроші, наголошують у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Як передає Укрінформ, про це Центр стратегічних комунікацій повідомляє у Телеграмі.

“росіяни втрачають аудиторію. І ні, мова не про військових, які гинуть в Україні. В росії вже відкрито скаржаться, що ніхто у світі їх не лише не читає, а навіть не друкує. Навіть за гроші”, - ідеться у повідомленні.

Центр стратегічних комунікацій фіксує новую тенденцію. За даними дослідницької організації OpenSecrets, які оприлюднив Bloomberg, за останні вісім років росіяни заплатили американським лобістам загалом 186 млн доларів.

Та з початком війни в Україні, як пише “Комерсант”, “провідні західні ЗМІ припинили стосунки великих фірм та окремих лобістів з росіянами, попри те, що раніше їх зусилля щедро оплачувалися”.

Такі ж кепські справи і з зомбуванням населення всередині росії. 11 травня GroupM оприлюднила результати дослідження, згідно з яким до кінця квітня росіян, які ще вірять у телеверсію “спецоперації в Україні”, залишилося 23%. У середині березня таких було близько 33%.

“Хороша новина для росіян – це лише початок. Насолоджуйтеся”, - наголосили у Центрі стратегічних комунікацій.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія почала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл.

Після початку війни проти росії було запроваджено масштабні санкції з боку світової спільноти.

російські медіа, у першу чергу телебачення, створюють перекручену картину світу навколо російської агресії в Україні. Опозиційні та незалежні ЗМІ у рф заборонені.

Оценка материала:

5.00 / 2
російські пропагандисти втрачають аудиторію – Центр стратегічних комунікацій 5.00 5 2
Політика / Росія
12.05.2022 820
Еще материалы раздела «Росія»