<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Політика
Україна
12.05.2022 484

У Раді ліквідували фракцію ОПЗЖ, - нардеп

Фракція "Опозиційна платформа - за життя" (ОПЗЖ) у Верховній раді України ліквідована. Як повідомив народний депутат Олексій Гончаренко, тепер це офіційне рішення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram нардепа.

"П'ята колона йде слідом за господарським військовим кораблем", - написав Гончаренко.

Нагадаємо, в середині квітня фракція ОПЗЖ у Раді призупинила свою діяльність.

Зазначимо, 21 квітня колишні нардепи від фракції ОПЗЖ створили в Раді групу "Платформа за життя і мир"на чолі з Юрієм Бойком.

Секретар Ради нацбезпеки і оборони (РНБО) України Олексій Данилов назвав дивним рішення про створення в Раді групи "Платформа за життя і мир". Він закликав нардепів, що вступили в неї, вибачитися перед українцями і покинути парламент.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Раді ліквідували фракцію ОПЗЖ, - нардеп 5.00 5 1
Політика / Україна
12.05.2022 484
Еще материалы раздела «Україна»