<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
13.05.2022 653

Українські моряки підбили російський корабель «Всеволод Бобров»

У результаті дій українських моряків росія втратила поблизу острова Зміїний судно тилового забезпечення «Всеволод Бобров», спущене зі стапелів у 2016 році.

vsevolod_bobrov_12.05.22

Про пошкодження і займання судна внаслідок удару підрозділу ЗСУ повідомив у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«У результаті дій наших військових моряків зайнялося судно тилового забезпечення «Всеволод Бобров» - одне з найновіших у російському флоті. Кажуть, що чалапає до Севастополя», - зазначив Братчук.

Втім, додав речник ОВА, «ця інформація потребує уточнення». «Але те, що йому дали "зміїбаїв" у районі острова Зміїний – правда», - зауважив він.

За даними керівника Інституту чорноморських стратегічних досліджень Андрія Клименка, судно тилового забезпечення "Всеволод Бобров" зайнялося в ніч проти 12 травня.

Як повідомлялося, протягом останніх тижнів поблизу острова Зміїний силами ЗСУ підбито або знищено пів десятка кораблів і катерів ЧФ рф включно з флагманським крейсером «Москва».

Оценка материала:

5.00 / 2
Українські моряки підбили російський корабель «Всеволод Бобров» 5.00 5 2
Політика / Україна
13.05.2022 653
Еще материалы раздела «Україна»