<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
13.05.2022 543

Впливові американці закликали Сенат якнайшвидше затвердити допомогу Україні

Впливові активісти у США, які підтримують нашу країну та об’єдналися у Трансатлантичну цільову групу з питань України (TTFU), звернулися із закликом до верхньої палати Конгресу прискорити ухвалення пакета допомоги Україні на 40 млрд доларів.

Про це йдеться у відкритому листі до законодавців, розміщеному на офіційній сторінці TTFU, передає Укрінформ.

«Трансатлантична цільова група з питань України закликає Конгрес США негайно прийняти двопартійний пакет надзвичайної допомоги Україні в оборонній, економічній та гуманітарній сферах», - наголошується в листі.

Активісти привітали запит президента Байдена до Конгресу виділити 33 млрд дол., а також рішення конгресменів збільшити пакет підтримки України до майже 40 млрд дол., ухвалене під час голосування 10 травня.

«Ми наполегливо закликаємо Сенат США ухвалити пакет з фінансуванням допомоги Україні якнайшвидше, враховуючи нагальні проблеми, які долають українці, а також зростання економічних, безпекових і гуманітарних потреб на місцях», - зазначається в листі.

При цьому наголошується, що новий транш комплексної допомоги США «має вирішальне значення для подолання поточної масштабної агресії рф проти України».

«Підтримка й допомога США мають ключове значення для припинення кампанії геноциду москви, яка прагне не лише знищити Українську державу з її економікою, а й ліквідувати Україну як націю та українців як народ», - наголошується в листі.

Крім того, збільшення допомоги США має важливе значення, щоби завадити поширенню спотворених імперських амбіцій путіна за межами України, підкреслюється в документі.

Як повідомляв Укрінформ, пізно ввечері 10 травня Палата представників США ухвалила масштабний законопроєкт щодо виділення допомоги Україні та відповіді на війну путіна проти української нації.

Оценка материала:

5.00 / 1
Впливові американці закликали Сенат якнайшвидше затвердити допомогу Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
13.05.2022 543
Еще материалы раздела «Україна»