<
НОВИНИ ДНЯ: Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадянвсі новини дня
Політика
Україна
13.05.2022 686

Перспектива декількох місяців. У Міноборони очікують нове вікно можливостей для перемоги України

Нове вікно можливостей для перемоги України у війні з Росією має з'явиться, коли Кремль остаточно втратить шанси домогтися будь-якого успіху. На це може вплинути зростання тиску санкцій на Росію і збільшення іноземної допомоги Україні.

3j0a4671_id81573_1300x867_11_650x410_13.05.22

Про це заявив Міністр оборони України Олексій Резніков, повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення в Facebook.

"Зростання тиску санкцій на Росію і збільшення іноземної допомоги Україні в перспективі декількох місяців повинні створити умови, за яких Кремль остаточно втратить шанси домогтися будь-якого успіху. Тоді має з'явитися нове вікно можливостей для України", - написав міністр.

Він підкреслив, що в цей надскладний період потрібна єдність, згуртованість, воля і терпіння.

Раніше ми повідомляли, що Росія в останній момент зуміла уникнути дефолту, заплативши за євробондами в доларах зі своїх коштів. Інвестори отримають гроші, які були перераховані російським Мінфіном.

Оценка материала:

5.00 / 2
Перспектива декількох місяців. У Міноборони очікують нове вікно можливостей для перемоги України 5.00 5 2
Політика / Україна
13.05.2022 686
Еще материалы раздела «Україна»