<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  В РФ заявили про загибель "найкращого екіпажу" Су-34: що відомо про втрату бомбардувальника  Готуємо "ліниві" хачапурі на сніданок: 15 хвилин і страва вже на тарілці  Відправлення військ США до України: у Байдена озвучили свою позицію  "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.05.2022 6485

В Україну йде похолодання: синоптик назвала найхолодніший день наступного тижня

Зміни погоди варто чекати з вівторка, 17 травня.

Наступного тижня в Україні очікується похолодання, спричинене новою повітряною масою, що зайде на територію нашої держави.

Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

"З вівторка в Україну прийде нова повітряна маса - відчутно посвіжіє, найхолоднішою передбачається середа, 18-те травня", - повідомила вона.

Проте, за прогнозом синоптика, похолодання буде короткочасним.

"Ближче до наступних вихідних температура повітря знову підвищиться", - зазначила синоптик.

За прогнозом Погода УНІАН, на вихідних, 14 і 15 травня, в Україні очікується в міру тепла погода з періодичними дощами. Опади, в основному, очікуються в суботу в більшості центральних і східних областях. У неділю покапає лише в Сумській та Харківській областях. У більшості областей очікується від +18° до +22°, на півдні буде тепліше.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде похолодання: синоптик назвала найхолодніший день наступного тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.05.2022 6485
Еще материалы раздела «Суспільство»