<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
14.05.2022 533

Україна готова повернути росії тіла її загиблих військових

Україна готова повертати тіла загиблих російських загарбників, діючи відповідно до норм міжнародного гуманітарного права.

Про це в коментарі Reuters сказав Голова цивільно-військового співробітництва України Володимир Лямзін, повідомляє Укрінформ.

«Згідно з нормами міжнародного гуманітарного права, і Україна їх неухильно дотримується, після завершення активної фази конфлікту сторони мають повернути тіла військових іншої країни… Україна готова повернути тіла агресору», - сказав Лямзін.

Він повідомив, що в різних регіонах України було кілька рефрижераторів, де зберігалися тіла російських військових. Кілька сотень тіл зберігалися на об'єкті неподалік Києва.

«У цьому рефрижераторному поїзді зберігається кілька сотень тіл російських окупантів. Більшість привезено з Київської області, є і з Чернігівщини, і з деяких інших областей», - пояснив Лямзін.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна готова повернути росії тіла її загиблих військових 5.00 5 1
Політика / Україна
14.05.2022 533
Еще материалы раздела «Україна»