<
НОВИНИ ДНЯ: Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росіївсі новини дня
Політика
Україна
14.05.2022 643

В Севастополь звозять вбитих і поранених окупантів з острова Зміїний, - розвідка

В окупований Севастополь звозять вбитих і поранених окупантів з острова Зміїний. Зокрема, із сорока військових РФ, відряджених на острів, живими повернулися восьмеро.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Головне управління розвідки.

Також одночасно евакуйовано десять тіл загиблих. Всі вони військовослужбовці частини спецзв’язку ЗС РФ, яка дислокується в окупованому Севастополі.

Наразі у севастопольському військовому шпиталі переповнено хірургії та травматології. У зв’язку з високим навантаженням в палатах встановлюється по сорок ліжок.

Окрім того, через велику кількість поранених на території Криму активно ведеться кампанія щодо донорства крові. Окупаційна влада вимагає від підприємців відправляти працівників до пунктів здачі крові. Донором може стати хто завгодно - жодних медичних документів не вимагається, обстеження не проводиться.

"На "державні підприємства" півострова надійшло розпорядження окупаційної влади про відправлення до місцевих військкоматів визначеної кількості чоловіків. Їм пропонується підписати контракти зі ЗС РФ на строк від трьох місяців до одного року. Обіцяють несення служби на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що багато полонених окупантів скаржаться саме на те, що попри обіцянки "виконувати виключно поліційні функції у захоплених населених пунктах", вони одразу опиняються на передовій.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Севастополь звозять вбитих і поранених окупантів з острова Зміїний, - розвідка 5.00 5 2
Політика / Україна
14.05.2022 643
Еще материалы раздела «Україна»