НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Світ
15.05.2022 617

У Придністров'ї збройні формування перевели на повсякденний режим – Генштаб ЗСУ

На території Придністровського регіону Республіки Молдова збройні формування переведені на повсякденний режим роботи.

Про це йдеться в оперативній інформації щодо російського вторгнення на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«На території Придністровського регіону Республіки Молдова збройні формування переведені на повсякденний режим роботи. Водночас підрозділи оперативної групи російських військ продовжують перебувати в підвищеному ступені бойової готовності», - йдеться у повідомленні.

За даними Генштабу ЗСУ, кораблі чорноморського флоту російської федерації в акваторіях Чорного та Азовського морів виконують завдання з ізоляції району ведення бойових дій, ведення розвідки та вогневої підтримки на приморському напрямку.

«Ворог намагається наростити військову присутність на острові Зміїний, посилює систему протиповітряної оборони», - додали у Генштабі ЗСУ.

24 лютого росія почала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл. ЗСУ, Національна гвардія, Сили територіальної оборони та весь український народ чинять героїчний спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Придністров'ї збройні формування перевели на повсякденний режим – Генштаб ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Світ
15.05.2022 617
Еще материалы раздела «Світ»