НОВИНИ ДНЯ: В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експертвсі новини дня
Політика
Україна
15.05.2022 498

росія не активізує чорноморський флот, поки не встановить ППО на Зміїному – Денисенко

Поки росія не має своїх комплексів ППО на острові Зміїний, вона нічого не буде робити зі своїм чорноморським флотом.

Про це радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко поінформував у ефірі телеканалу «Прямий», відповідаючи на питання, чи буде рф активізовувати чорноморський флот і задіювати його, передає кореспондент Укрінформу.

«Усе залежить від ситуації на острові Зміїний. Поки у них немає ППО у цій частині Чорного моря, доти вони нічого із (своїм - ред.) флотом робити не будуть. Тому ключове питання насправді, як буде себе далі відчувати чф рф – це битва за Зміїний», - сказав Денисенко.

Відповідаючи на питання щодо ситуації в Запорізькій області, він уточнив, що вона така ж, як і на Херсонщині, - за його даними, рф там намагається максимально прискорювати процеси цементування своєї влади.

«Тобто, Бердянськ, Мелітополь, Енергодар - це міста, де вони намагаються максимально укріпитися і максимально розставити всіх своїх гауляйтерів, з тим, щоб показати, що вони є владою на цих територіях. Казати про те, що вони збираються звідти йти мирним шляхом, на жаль, не доводиться. Тут ми маємо розуміти, що мирно звільнити ці території буде неймовірно складно, дипломатичним шляхом, я маю на увазі», - уточнив Денисенко.

24 лютого росія почала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл. ЗСУ, Національна гвардія, Сили територіальної оборони та весь український народ чинять героїчний спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Оценка материала:

5.00 / 2
росія не активізує чорноморський флот, поки не встановить ППО на Зміїному – Денисенко 5.00 5 2
Політика / Україна
15.05.2022 498
Еще материалы раздела «Україна»