<
НОВИНИ ДНЯ: Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньомувсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
15.05.2022 695

У Києві повертають плату за проїзду у громадському транспорті

У Києві з понеділка, 16 травня, відновлюється електронна плата за проїзд у комунальному громадському транспорті.

Як передає Укрінформ, про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив у Телеграмі.

"Від 16 травня в Києві відновлюють електронну оплату за проїзд у комунальному громадському транспорті. Як в метро, так і в наземному транспорті", - зазначив мер.

Як підкреслив Кличко, "ми повинні відновлювати повноцінну роботу громадського транспорту, який працював в обмеженому режимі та був ці місяці безкоштовним. Потрібно платити зарплати транспортникам, забезпечувати підприємства пальним, матеріалами, електроенергією. Це великі кошти".

Сплачувати за проїзд пасажири зможуть транспортними картками, через платіжні додатки та мобільний додаток "Київ цифровий", зауважив мер столиці.

Як повідомлялося, у Києві від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну проїзд у громадському транспорті був безкоштовним. Станції метро працювали як укриття.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві повертають плату за проїзду у громадському транспорті 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
15.05.2022 695
Еще материалы раздела «Столиця»