<
НОВИНИ ДНЯ: Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньомувсі новини дня
Політика
Європа
15.05.2022 1155

Президент Фінляндії розповів про "сюрприз" у розмові з Путіним

Президент Фінляндії Саулі Нііністе розповів про "сюрприз" у розмові з Володимиром Путіним, коли повідомляв йому про намір Гельсінкі вступити в НАТО. Він зазначив, що був здивований реакцією глави Кремля.

fsi3plbxeaamikk_650x410_15.05.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

"Сюрпризом було те, що він (Путін - ред.) сприйняв це спокійно", - сказав Нііністе, коментуючи вчорашню розмову з главою Кремля.

За його словами, рішення Росії напасти на Україну показало, що Москва готова вторгнутися в незалежну сусідню країну. З цієї причини Фінляндія вирішила убезпечити себе і подати заявку на вступ до НАТО.

Нагадаємо, 14 травня Ниинисте подзвонив Путіну і повідомив про намір Фінляндії вступити в НАТО.

Зазначимо, після заяв Фінляндії та Швеції про плани стати членами НАТО Росія пригрозила країнам "військовими кроками".

Оценка материала:

5.00 / 2
Президент Фінляндії розповів про "сюрприз" у розмові з Путіним 5.00 5 2
Політика / Європа
15.05.2022 1155
Еще материалы раздела «Європа»