<
НОВИНИ ДНЯ: Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Україна
15.05.2022 546

НАТО підтримуватиме Україну, скільки буде треба, - Бербок

Країни-учасниці НАТО підтримуватимуть Україну у війні проти Росії стільки, скільки буде потрібно. А сьогодні Північноатлантичний альянс отримав колишню актуальність.

_berbok_gettyimages_1233488521__1___1__11_650x410_15.05.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра закордонних справ Німеччини Анналени Бербок на прес-конференції.

"Ми згодні з тим, що ми не повинні і не будемо послаблювати наші національні зусилля, особливо в плані військової підтримки, поки Україна потребує цієї підтримки для самооборони своєї країни", - зазначила вона.

За її словами, напад Росії на Україну підкреслив важливість трансатлантичного союзу.

"НАТО як союз більш актуальний і важливий, ніж будь-коли", - додала Бербок.

Нагадаємо, раніше генеральний секретар Єнс Столтенберг закликав країни НАТО наростити військову підтримку України.

Він також висловив упевненість в тому, що Україні під силу перемогти у війні проти Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
НАТО підтримуватиме Україну, скільки буде треба, - Бербок 5.00 5 2
Політика / Україна
15.05.2022 546
Еще материалы раздела «Україна»