<
НОВИНИ ДНЯ: Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloombergвсі новини дня
Політика
Україна
16.05.2022 653

На Харківщині окупанти з усіх сил намагаються стримати наступ ЗСУ до кордону – Генштаб

У Генеральному штабі ЗСУ розповіли оперативну інформацію про ситуацію на Харківщині.

На Харківському напрямку російські окупанти основні зусилля зосереджували на утриманні зайнятих позицій. Загарбник роблять все, аби не допустити просування наших військ до державного кордону України.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ за 15 травня. Пише ТСН. 

На Харківському напрямку росіяни використовують підрозділи, що сформовано під час проведення мобілізації на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Крім того, окупанти систематично обстрілювали населені пункти Руські Тишки, Тернова та Петрівка. Безуспішно намагаються вести наступальні та штурмові дії в районах населених пунктів Довгеньке та Богородичне.

Раніше повідомлялося, що у Харкові найближчим часом відновить роботу метро.

Оценка материала:

5.00 / 1
На Харківщині окупанти з усіх сил намагаються стримати наступ ЗСУ до кордону – Генштаб 5.00 5 1
Політика / Україна
16.05.2022 653
Еще материалы раздела «Україна»