НОВИНИ ДНЯ: Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.05.2022 1389

Ні спеки, ні холоду, але місцями дощі: синоптик потішила українців прогнозом на вівторок

За прогнозом Наталки Діденко, 17 травня періодичні дощі очікуються на Харківщині, Сумщині, Полтавщині, Чернігівщині, у Чернівецькій та Закарпатській областях.

У вівторок, 17 травня, в Україні очікується сприятлива синоптична ситуація - без спеки та сильного холоду.

Про це у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

За її прогнозом, протягом дня очікується +16...+20 градусів, на Півдні та в південно-західній частині +20...+24 градуси, проте подекуди покапають дощі.

"На Харківщині, Сумщині, Полтавщині, Чернігівщині, у Чернівецькій та Закарпатській областях - періодичні дощі. Ввечері у вівторок локальні дощики можуть походити у південній частині України", - розказала синоптик.

За її словами, у Києві 17 травня дощ малоймовірний. вночі у столиці очікується +6...+9 градусів, вдень у вівторок передбачається до +17...+18 градусів. Вітер північно-західний, поривчатий.

Як повідомляв Погода УНІАН, найближчими днями в Україні буде прохолодна погода, в середині тижня налетять дощі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ні спеки, ні холоду, але місцями дощі: синоптик потішила українців прогнозом на вівторок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.05.2022 1389
Еще материалы раздела «Суспільство»