<
НОВИНИ ДНЯ: Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.05.2022 1398

Ні спеки, ні холоду, але місцями дощі: синоптик потішила українців прогнозом на вівторок

За прогнозом Наталки Діденко, 17 травня періодичні дощі очікуються на Харківщині, Сумщині, Полтавщині, Чернігівщині, у Чернівецькій та Закарпатській областях.

У вівторок, 17 травня, в Україні очікується сприятлива синоптична ситуація - без спеки та сильного холоду.

Про це у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

За її прогнозом, протягом дня очікується +16...+20 градусів, на Півдні та в південно-західній частині +20...+24 градуси, проте подекуди покапають дощі.

"На Харківщині, Сумщині, Полтавщині, Чернігівщині, у Чернівецькій та Закарпатській областях - періодичні дощі. Ввечері у вівторок локальні дощики можуть походити у південній частині України", - розказала синоптик.

За її словами, у Києві 17 травня дощ малоймовірний. вночі у столиці очікується +6...+9 градусів, вдень у вівторок передбачається до +17...+18 градусів. Вітер північно-західний, поривчатий.

Як повідомляв Погода УНІАН, найближчими днями в Україні буде прохолодна погода, в середині тижня налетять дощі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ні спеки, ні холоду, але місцями дощі: синоптик потішила українців прогнозом на вівторок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.05.2022 1398
Еще материалы раздела «Суспільство»