НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
17.05.2022 607

У КМДА пояснили, як користуватися метро як укриттям після повернення плати за проїзд

У разі повітряної тривоги рух наземною ділянкою червоної лінії призупинятиметься.

Для використання підземних станцій метро в якості бомбосховища у разі повітряної тривоги треба пройти через турнікети ручного контролю біля контролера. Пише УНІАН. 

Про це повідомляє офіційний Телеграм-канал Київської міської державної адміністрації.

У разі повітряної тривоги рух наземною ділянкою червоної лінії призупинятиметься. Також не курсують потяги зеленої лінії через Південний міст.

Нагадуємо, відсьогодні у громадському транспорті столиці відновлено електронну систему оплати за проїзд.

Метрополітен для перевезень пасажирів працює з 6:00 до 22:00. Інтервал руху наземного транспорту скорочено до 10-12 хвилин. Перелік актуальних маршрутів доступний за посиланням. Вже відновила роботу станція метро "Кловська".

Оценка материала:

5.00 / 2
У КМДА пояснили, як користуватися метро як укриттям після повернення плати за проїзд 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
17.05.2022 607
Еще материалы раздела «Столиця»